2012. január 31., kedd

Újra itt !!!!!

Hosszas kihagyás után megint írok , bár lehet hogy páran mérgesek a hosszú kihagyás után.Az elmúlt időben elég sok minden történt velem , bár volt köztük jó és rossz is.Hol is kezdjem ? Talán ott hogy megismertem egy nagyon jó fej srácot akivel időközben össze is jöttem.Ez még nagyon új nekem , de nagyon tetszik is. Másik jó dolog ami mostanában történt az az , hogy sikerült jobban megismernem az egyik osztálytársamat,aminek nagyon örülök :) Szerintem tök rendes meg ilyenek . Újabban rászoktam arra , hogy órán vele is levelezzek ne csak a padtársával és tök jókat szoktunk beszélgetni.

Amit még még , hogy a padtársammal is sokat szoktunk hülyülni .Néha még ugyan azt is mondjuk.Nagyon ijesztő , de jókat röhögünk rajta.


Maga nem olyan számomra, mint egy átlagos barát. Maga sokat jelent nekem, nagyon sokat. (...) Maga az, aki megválaszolja a fel nem tett kérdéseimet.

2012. január 10., kedd

http://www.youtube.com/watch?v=LHqzDg8iKng
Most ez az új kedvencem sztem tök jó :)
Halihó ! Kicsit régen írtam már, de  nagyon nem történik erre sok minden csak uncsizok egyfolytában .Holnap legalább lesz suli és találkozok a csajokkal húúú nagyon várom már :) Most kicsit furcsa helyzet állt elő , mert nem birok olvasni. Vmiért nem köt le úgy mint régen csak nézem a lapokat és elkedek gondolkodni egykét dolgon . Nagyon ilyesztő ilyen is ritkán fordul elő.Kezdek kicsit máshogy gondolkodni néhány dologgal kapcsolatban. Ilyesztő ám ez , mikor nem tudod h mi a helyes és, h most akk mi van.Próbálok jó irányba haladni , de nagyon nehéz .